2011. december 29., csütörtök

KARÁCSONY SZERVUSZ VÍZIPÓK 1986 KÉPREGÉNY EREDETI - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INTERNATIONAL BIDDERS ARE WELCOME. PLEASE CONTACT ME IN ENGLISH. PAYPAL ACCEPTED.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: BP. 12. KER.
ALKU: egyes fix áras cikkeimnél ajánlat tehető "AZ ÉN AJÁNLATOM" mezőbe írva
FIZETÉS: KÉSZPÉNZ, BANKI ÁTUTALÁS (vételár+postadíj előre), CIB / BUDAPEST BANK BANKFIÓKBAN BEFIZETÉS, PAYPAL. Máshogy nem fizethető. UTÁNVÉTEL NEM lehetséges. RÓZSASZÍN CSEKKEN NEM FIZETHETŐ.
POSTÁZÁS: KIZÁRÓLAG A VEVŐ FELELŐSSÉGÉRE, KIZÁRÓLAG AJÁNLOTTAN vagy CSOMAGKÉNT, LICIT ELŐTTI EGYEZTETÉS ESETÉN FUTÁRRAL, általában a pénz számlámra érkezését követő 3 napon belül, gyakran már másnap, de ha sürgős a postázás, erre mindenképpen licit előtt kérdezz rá!
POSTAI DÍJAK: a VATERÁN az ISMERJ MEG (kattints! ) oldalamon, TESZ-VESZEN: a SAJÁT OLDALAMON (kattints)
CIKKEIM (kattints! ) TISZTA, NEMDOHÁNYZÓ, ÁLLATMENTES háztartásból kerülnek eladásra, állapotukról GONDOS ÁTNÉZÉST követően PONTOS, RÉSZLETES LEÍRÁST adok.
KÉRDÉS / KAPCSOLATFELVÉTEL: a „ Kérdezzen az eladótól” ill. a „ Kérdezz a termékkel kapcsolatban! ” linkre kattintva, az aukció végét követően kizárólag EMAILEN (telefonon nagyon ritkán vagyok elérhető)
GARANCIA: A fehermokus névre kattintva olvashatóak az adásvételeimről szóló elégedett értékelések (magánszemélyként más termékgaranciát nem tudok adni).
TERMÉKFIGYELŐ (kattints! )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FIX ÁRON, AZONNAL IS VIHETŐ
eladó Szervusz, Vízipók! 1986 retro színes képregény a kedvelt rajzfilm nyomán – nagyon ritka
készítők: Bálint Ágnes, Janikovszky Éva, Rigó Béla, Haui József, Szabó Szabolcs, Bujtár József, Dr. Kertész György és sokan mások
Pannónia Filmstúdió 1986 (1983), Budapest, tűzött kötés, 32 oldal, 28 x 20 cm
további infot ide kattintva találsz a Vízipók rajzfilm sorozatról (Wikipedia)
„ Vízipók barátunk földi pók társaitól eltérően nem a sarokban vagy a fákon szövögeti hálóját, hanem a vízben lubickol. Csodálkozik is ezen barátja, a kicsit morgós, folyton hitetlenkedő Keresztespók. De kapcsolatuk által megtanulja, hogy attól, hogy valaki más, mint ő, még lehet rendes (pók). ”
szép állapotban, belül nem találtam sérülést, a borítója is szép, átlátszó fóliával az egész borító beburkolva, a belső lapok egyben beragasztva a borítóba – ld. kattintásra egyenként nagyítható fotók!
a CIKKEIM (kattints! ) között számos 1. kiadású kuriózum térbeli, ablakos, eredeti bábfotós, magyar és angol nyelvű mesekönyv is szerepel
# 120211 #



Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 22:00
. KARÁCSONY SZERVUSZ VÍZIPÓK 1986 KÉPREGÉNY EREDETI - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése