2011. december 26., hétfő

HOMEBURG edénykészlet csak 1ft!! EZT NE HAGYD KI!! - Jelenlegi ára: 20 000 Ft


KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG! Most áron alul megveheti egészségét!
Csúcstechnológia!
Nászajándékba, szülinapra, házassági évfordulóra, karácsonyra... is kiváló!
Emeletes főzésre is alkalmas konyhai edények amelyek lehetővé teszik a só, víz és olaj nélküli főzést és biztosítják az ételek természetes aromájának, ízének, vitaminjainak és tápanyagainak megőrzését.
Kevesebb kalóriával és zsírral, a tápanyagokban gazdagabb ételek elkészítését és egy egészségesebb életmódot tesznek lehetővé. Legfontosabb része az akkutermikus alj, amely lehetővé teszi, hogy víz nélkül főzzünk vagy zsiradék nélkül süssünk az edényekben.
Ez a még tökéletesebb gyorsabb hőelosztást is elősegíti. Az edények magja különleges fémötvözet rétegeiből készült. (Jó súlyos! ) Ezek a rétegek mind a hagyományos mind az indukciós melegítésre alkalmassá teszik az edényeket.
Ez az új anyag gyorsabban hevül fel és garantálja az edény egyenletes felmelegedését – akár gáztűzhelyen, akár elektromos vagy indukciós főzőlapon használjuk. ENERGIATAKARÉKOS! A többrétegű felépítés és a könnyűfém komponensek lehetővé teszik, hogy az edény összegyűjtse és egyenletesen oszlassa el az energiát.
A hő gyorsan áramlik az aljon keresztül az edény falába anélkül, hogy veszítene erejéből és ezután egyenletesen eloszlik az egész edényben. Az étel nem ragad le az edény aljára vagy falára, az edény fogantyúi nem forrósodnak fel.
Az alj nagyon magas hőmérsékletet tárol anélkül, hogy elvetemedne.
Nem kell többé leemelnie a fedőt, hogy ellenőrizze, rendesen és egyenletesen fő-e az étel, vagy hogy készen van-e.
Egy életre szóló minőség!
1db 6, 8 l fazék+fedő, 1db 3, 7 l fazék+fedő, 1db 1, 6 l nyeles edény+fedő, 1db 1, 6l lábas+fedő, 1db 2, 7l hússütő serpenyő+fedő, 1db 3l lábos, 1db 2, 2l
Használható: gáztűzhelyen, villanytűzhelyen, kerámia laposon és indukciós főzőlapon.
Ajándék: Infralámpa masszírozóval!!
Személyes átvétel Pátyon. Esetleg a szállításban tudok segíteni. Budapesti átvétel megoldható!   Licitálás előtt érdeklődj!!!
Fizetési információk:
A nyertes vállalja, hogy az aukció zárását követő 24 órán belül felveszi velem a kapcsolatot és további 7 napon belül a termék kifizetésre kerül. Ettől eltérni lehet, de csak egyeztetést követően. Amennyiben ez nem történik meg, a terméket újra hirdetem és negatív értékeléssel díjazom . Köszönöm a megértést.
e



Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-13 09:00
. HOMEBURG edénykészlet csak 1ft!! EZT NE HAGYD KI!! - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése