2011. május 27., péntek

Pierre Cardin Ps647-es Babakocsi Újszerű állapotú - Jelenlegi ára: 24 990 Ft


Pierre Cardin PS647 Háromfunkciós babakocsi
Fekete/Narancs szinű
Újszerű állapot
Újszerű!
Mély és sportbabakocsi egyben, két irányból tolható, kupoláján cumisüvegtartó zseb, napfénytető!!
Ajándékba adok hozzá 2db libero márkájú babakocsira akasztható figurát. (Virág+teknős)
Leírás:
A Pierre Cardin márka strapabíró, nagyon jó alapfelszereltséggel rendelkezik, így akár újszülött kortól egészen nagyobb gyermek részére is minden igényt kielégít.
A váz-szerkezet megerősített és nagyon jó a rugózása, így nem csak városi közlekedésben, de terepes utakon is ideális a  használata. Ennek megfelelően a kerekek is szélesített terepes jellegűek. Elől bolygósítható duppla, hátul fix felfüggesztéssel, mely rendkívül jó manőverezhetőséget biztosít a babakocsinak a különféle utakon történő használat során.
A toló kar átbillentésével egyszerűen változtathatjuk meg a tolás irányát . A hátlap három fokozatban állítható és így akár 1800 fokig is dönthető. Ha szükséges könnyen, kis méretre összecsúkható, így a babakocsi szállítása, vagy a tárolása is igen egyszerű.
További pozitívumok:
Három fokozatban dönthető a támlája!! Zárt kupolatető, tolókar magasság állítás, huzatos borítású karfa, bélelt belső huzat, lábzsák, öt pontos párnázott biztonsági öv, esővédő és hatalmas bevásárlókosár.
Méterei:
-  ülőfelület szélessége: 38 cm
-  fekvőfelület méretei a lábtartóval együtt: 35  x 76 cm (szélesség x hosszúság)
- összecsukott méretei: 95 x 61 x 42 cm
- kerekek átmérője, első kerék: 19 cm, hátsó kerék: 24 cm
- súlya: 15 kg
A babakocsi nagyon szép állapotban van, nagyon vigyáztunk rá. A kerekek természetesen a használat során koptak, de nem vészes.
Két kis hibája van, hogy a tolókaron lévő szivacsos borítás egy részen kicsit felhorzsolódott, javítható, de szerintem nem szükséges, mert nem feltűnő és a funcióját semmiben sem gátolja. Valamint a téli lábzsák belsejében a varrás mellett kb. 15cm részen elengedett. Ezeket leszámítva teljesen hibátlan, újszerű állapotban van. Mi kisfiúnál  használtuk, de szerintem teljesen unisex darab.
Új ára: 44900Ft!!
Köszönöm, hogy benéztél!
Remélem gyermeked kedvence lesz!
Ajándéknak is kitűnő!
Várom licitedet!



Jelenlegi ára: 24 990 Ft

Az aukció vége: 2011-06-14 06:39
. Pierre Cardin Ps647-es Babakocsi Újszerű állapotú - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése