2011. május 26., csütörtök

McKenna, Paul: Le tudlak fogyasztani! - Jelenlegi ára: 2 165 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Le tudlak fogyasztani! A könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
A világ legegyszerűbb fogyásmódszerét ajánlja olvasóinak Paul McKenna, mindezt könyv és hangzóanyag formájában juttatva el a témában érdekeltekhez. A tiltott ételek listájával, étrendekkel és kalóriatáblázatokkal mostanáig küzdő fogyókúrázóknak jó hír, hogy a jelen kiadványban foglaltak nem egy diéta részét képezik, hanem egy, a szerző által újnak nevezett, gondolatprogramozó gyakorlatsoron alapuló módszer leírását tartalmazzák. Az egész módszer alapja az a felismerés, miszerint agyunk számítógéphez hasonló módon programokat futtat, s ezek a programok befolyásolják gondolkodásunkat és viselkedésünket. Amennyiben agyunk hibás, azaz rossz programok futtatója mi sem egyszerűbb , változtatnunk kell eme programokon. Nos, McKenna megtanít, hogyan programozzuk gondolatainkat a testünk lefogyasztására, és arra is, miként győzzük le az érzelmi evést és a sóvárgás gyötrelmes érzését. Ízelítőül idézzük a módszer négy alapszabályát: 1. szabály. Akkor egyél, amikor éhes vagy 2. szabály. Azt egyél, amit szeretnél, és ne azt, amiről úgy gondolod, hogy kellene 3. szabály. Tudatosan egyél, és élvezz minden falatot 4. szabály. Amikor úgy érzed, jól laktál, hagyd abba az evést. ISBN: 978-963-9774-05-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 165 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 17:10
. McKenna, Paul: Le tudlak fogyasztani! - Jelenlegi ára: 2 165 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése