2011. április 30., szombat

1/72 Japán Hidroplán - N1K1 Kyofu kései (Hasegawa) - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

1/72 N1K1 Kyofu (Rex) Late version (Hasegawa)
Leírás: A Császári Haditengerészet közvetlen a háború előtt támasztott igényt egy úszótalpas harci gépre, amely frissen elfoglalt szigetek, atollok közeléből illetve hidroplán anyahajókról hatásosan támogatja illetve védi a saját csapatokat. Időközben rendszerbe állították az úszótalpas Zero-t A6M2-N néven, kevés sikerrel. A prototipus 43 elején lett kész. Ez még két ellenforgó kéttollú légcsavart kapott, de az első szérián már csak egy, háromtollút alkalmaztak. A Kyofu erős, mozgékony gép lett, nagyjából a Zero korai változatának megfelelő harcértékkel. Sajnos ekkor már 1944-et írtak. A második széria áttervezett motorburkolattal, és egyéb kisebb változtatásokkal készült. Összesen kb. 90db épült meg, majd a parancs szerint gépet szárazföldi vadásszá kellett átalakítsák. A Kyofu jelentősége az utódjában, az N1K1-J Shiden és N1K2-J Shiden Kai gépekben jelent meg, amelyek a haditengerészet legjobb és legrettegettebb vadászgépei lettek.
Minőség: Igazi Hasegawa minőség, részletes, pontos. Ritka, nagyon szép készlet. Kiváló matricákkal. A korai és a kései változat mindkettő eladó.
Állapot: Teljesen új, sértetlen és hiánytalan. Gyönyörű állapotú dobozban. Az öntőkeretek nincsenek fóliában, de a kabintető (szokásomnak megfelelően) külön be lett csomagolva.
Gyártó: Hasegawa, Japán
Tömeg (Csomagolás nélkül! ): 180 gramm
Altengernagy Military
Makettek, Katonai- és Túlélőfelszerelések, Régiségek, Könyvek
Katonai, történelmi és makettező ismeretek, segítség és tanácsadás.
Adás-vétel, csere, beszerzés. Angol és orosz nyelven is.



Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az aukció vége: 2011-05-02 13:27
. 1/72 Japán Hidroplán - N1K1 Kyofu kései (Hasegawa) - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése